Welkom bij kattenparadijs Mispoes!

Over Mispoes!

Na een zeer succesvolle crowdfundingcampagne is Kattenparadijs Mispoes op 29 juni 2016 geopend in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch!
Mispoes is het allereerste Brabantse kattencafé en is gevestigd aan de Orthenstraat 31. Kom jij binnenkort langs voor een flinke dosis kattenliefde?

Tijdens een bezoek aan Thailand kwam Mispoes-oprichtster Marloes Vorstenbosch bij toeval een kattencafé tegen in Chiang Mai. Ze was direct verkocht na haar eerste ervaring in dit bijzondere café. Dit moest en zou er volgens Marloes in Brabant ook komen, en wel in het mooie en bourgondische ‘s-Hertogenbosch. In Mispoes wonen 6 katten, zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met dierenasiels, cattery,s en kattengedragstherapeuten. Kattenparadijs Mispoes is een walhalla voor de bewoners, ze komen er niks te kort en worden lekker én verantwoord verwend.

Je betaalt als bezoeker 3 euro entree en kunt dan twee uur lang naar hartenlust knuffelen. De entree is bedoeld voor de (-gezondheid) zorg en welzijn van de harige bewoners. Kosten die een regulier cafè niet heeft. Ondertussen kun je genieten van uitstekende koffie of thee met een stukje zoetigheid, zoals Oreo-brownie of appeltaart. Of wat dacht je van een lekker broodje brie of gerookte kip?

Bij Kattenparadijs Mispoes kun je niet alleen terecht voor knuffels en koffie. (Bijna) alles wat je ziet in het kattenparadijs, is te koop. Marloes houdt zelf veel van vintage en dus zijn er ook een aantal exclusieve vintage-items te koop. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld. Ook kun je bij Mispoes terecht voor hippe T-shirtjes, tote bags en andere items met kattenmotiefjes. Daarnaast kun je bij ons ook nog andere kattenbenodigdheden aanschaffen.
Een écht kattenparadijs dus!

De bewoners van Mispoes!

De Mispoesjes zijn onder andere poezen en katers, afkomstig uit het asiel. Zij hebben bij Mispoes een warm nestje gevonden, samen met vele kattenvriendjes. Ze lopen rond, spelen met elkaar, liggen lekker te slapen en worden veel gekroeld door jou als bezoeker! Samenwerking met erkende dierenartsen en kattengedragstherapeuten zorgt ervoor dat de Mispoesjes niets te kort komen.

Er zijn een paar eenvoudige huisregels verbonden aan je bezoek aan Mispoes.

 1. Bij binnenkomst dien je even je handen wassen met desinfecterende gel.
 2. De katjes mogen niet opgetild worden. Het is de bedoeling dat ze naar jou toe komen.
 3. Slapende katjes mogen niet wakker gemaakt worden.
 4. Er mogen geen foto’s met flits gemaakt worden, want dit is vervelend voor de katjes en niet goed voor hun oogjes.
 5. Het kattenparadijs is een huiskamer waar een relaxte en rustige sfeer hangt, en niet alleen jij, maar ook de katjes rust vinden.
  Mede daarom vinden wij het café niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.

Verhuisd

In Memoriam

Activiteiten bij Mispoes!

Bij Kattenparadijs Mispoes kun je niet alleen gezellig binnen komen voor een lekker kopje koffie met gebak en een knuffel van onze inwoners.
Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten in ons kattencafé. Denk hierbij aan brei- en/of haakmomenten, filmavondjes en andere evenementen. Via onze agenda en facebookpagina blijf je hiervan op de hoogte! Tijdens de overdrachtsperiode van Marloes naar Mirian staan er enkele evenementen daarvan On-Hold. Aanmelden voor de openstaande evenementen kun je doen via email info@kattenparadijsmispoes.nl

High Tea

Je kunt bij Mispoes reserveren voor een high-tea met je vrienden, kennissen of familie! Tevens wordt onze high-tea veel geboekt als activiteit voor een vrijgezellendag. De high-tea bestaat uit een variatie van zowel zoete als hartige hapjes. De kosten zijn €21,- p.p. (excl. €3,- entree) en is mogelijk vanaf 2 personen.

Je dient vooraf te reserveren.

Heb je interesse in onze high-tea vermeld dit dan bij je reservering in het blok ‘vragen/opmerkingen’.

Mispoes kookt!

On-Hold.

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand.

Heerlijk dineren tussen onze katjes.
Verrassingsmenu €22,50
Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Ben je vegetariër? Geef het ons door!

Dit kan enkel via reservering.  Je kunt aanmelden via info@kattenparadijsmispoes.nl

Houd onze website en/of sociale media in de gaten voor de nieuwe data

Cat Movie Night

On-Hold.

1x in de maand draaien we een film in ons kattencafé!

De films zijn altijd verschillend. Op Facebook maken we bekent welke film we die maand gaan draaien. Een kaartje kost €12,50 en zoete of zoute popcorn, één drankje en je entree zit hierbij inbegrepen.

Binnen lopen graag vanaf 19.00 uur. De film start om 19.30 uur en de avond wordt afgesloten rond 22.00 uur.

Je dient vooraf te reserveren. Aanmelden kun je doen via info@kattenparadijsmispoes.nl

Ouderwetse spelletjesavond

On-Hold.

Iedere 4e woensdagavond van de maand organiseren wij een ouderwetse spelletjesavond.

We kunnen niet garanderen dat alle pionnetjes op je bord rechtop blijven staan…Onze katten zijn er dol op! Er zijn genoeg spellen aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen spellen meebrengen.
Je betaald €3,- entree en je genuttigde drankjes en/of hapjes. Speciaal voor deze avond zijn er ook nacho’s te bestellen!

Reserveren is niet nodig.
Je kunt op genoemde data gewoon binnen lopen tussen 19.00 uur tot 22.00 uur.

Haak- en brei middag

On-Hold.

Iedere 3e zondag van de maand.

Kom gezellig naar ons brei café! Kun je al haken en/of breien? Schuif dan gezellig bij ons aan met een warme kop thee of iets anders. Kun je het nog niet maar wil je het wel heel graag leren? Lerares Lisa leert je de fijne kneepjes van het vak!

Wij zorgen voor alle benodigdheden (haaknaalden, breinaalden, verschillende soorten en kleuren wol, patronen, enzovoort) je betaalt alleen €3,- entree en je genuttigde drankjes en/of hapjes.

Reserveren is niet nodig.
Je kunt gewoon binnen lopen vanaf 15.00 uur`s middags. We breien en haken door tot een uur of 18.30 – 19.00 uur.

Ervaringen van bezoekers

 • The place to be voor alle poezenvrienden- en vriendinnen. De poezen hebben hier een echt goed leventje, dat kun je zo zien. Er is genoeg speelgelegenheid voorzien en zelfs een overdekte buitenren. De uitbating is erg vriendelijk en ik wens ze langs deze weg nog veel succes!

  Jessy Budel-Dorpplein
 • Een echte aanrader voor kattenliefhebbers. 8 super lieve katjes die gezellig rondlopen en soms op schoot springen als je gezellig een hapje en/of drankje doet. En de meiden van de bediening zijn ook super lief, geven leuke informatie. En het assortiment is heerlijk.

  Wendy Zwijndrecht
 • Een fantastisch idee, waar de kattenliefhebbers kunnen genieten.

  Sharon Tilburg
 • Vanmorgen in het kattencafé geweest. Keurig verzorgd allemaal en erg gezellig. Leuk om Marloes eens in het echt te zien! Ze vertelde ons graag over de katjes en zorgde ervoor dat alles goed verliep. Veel succes verder! Ik zal zeker nog eens terug komen!

  Ellen Utrecht
 • Mensen met het hart op de juiste plaats , respect aan alle!!! Mooi dat zulke mensen bestaan met een groot hart voor dieren.

  LP Gabriels
 • Leuk concept! Lekkere taartjes bij de koffie en de katten gaan lekker hun eigen gang. Het is al leuk om gewoon de katten te observeren, ze zijn allemaal heel verschillend. Ook gezellig dat je snel met andere mensen in gesprek raakt.

  Susanne 's-Hertogenbosch
 • Super tof initiatief en vriendelijke mensen. De poesjes en katers zijn om op te vreten. De beestjes hebben het hier goed, dat zie je zo! Hier kun je heerlijk kroelen en lekker lunchen. Wij komen zeker nog een keer!

  Manon
 • Super leuk bezoek gehad bij Mispoes! Gespeeld en gekroeld met de poezen. Ze hebben het goed daar! Ook lekkere broodjes overigens zeker nog een bezoekje waard.

  Joanne Zaltbommel
 • Het is gezellig om tussen die deugnietjes wat te drinken en eten. Lekker spelen en knuffelen. Ik kom gauw terug.

  Priscilla 's-Hertogenbosch
 • Zo'n leuk idee dit kattenparadijs! We vonden het heel leuk om hier te zijn, de poezen waren helemaal gewend aan zoveel verschillend bezoek en gingen lekker hun eigen gangetje!

  Regina

Reserveren

Bij Kattenparadijs Mispoes kun je altijd binnen lopen, maar het aantal bezoekers is aan een maximum gebonden. Daarom is het verstandig om te reserveren, zodat je verzekert bent van een plek! Er zijn tijdblokken van twee uur waarin jouw reservering geldig is. Als je meer dan 30 minuten te laat bent, dan is je reservering niet meer geldig en hebben wij het recht om de tafel aan iemand anders te geven. Dus wees op tijd! Reserveren doe je hieronder.

Indien je verhindert bent en je reservering niet door kunt laten gaan, meld dit dan zo spoedig mogelijk via info@kattenparadijsmispoes.nl of tijdens onze openingstijden via 06 10 97 60 86

LET OP; ben je van plan om Kattenparadijs Mispoes te bezoeken met kleine kinderen? Wij hanteren een minimale leeftijdsgrens van 5 jaar! Geef altijd het aantal kinderen en de leeftijden door in de opmerkingen. Wij accepteren een maximum van 5 kinderen per 2 uur in totaal. Een reservering met kinderen is altijd onder voorbehoud! Indien er teveel kinderen aanwezig zullen zijn behouden wij ons het recht om een reservering te verplaatsen naar een andere datum. Je ontvangt hierover altijd een e-mail.

Indien je een high-tea wilt reserveren, vermeld dit dan in de opmerkingen.

Je ontvangt na je reservering een bevestiging via de mail.

Route

Vanaf station ‘s-Hertogenbosch loop je richting de binnenstad (Stationsweg) over de brug rechtdoor en verder tot aan het einde van de straat (Visstraat). Dit is in totaal ongeveer 450 meter, tot je aan de rechterkant Bagels & Beans ziet. Daar ga je links-af de Orthenstraat in. Vanaf daar is het ongeveer 75 meter naar Kattenparadijs Mispoes, aan de rechterkant van de weg op nummer 31.

Samenwerkingen

Contact  

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen aan:

info@kattenparadijsmispoes.nl