charly_500x500

CHARLY

Hoi! Ik ben Charly en ik ben geboren op 19 maart 2018! Ik ben op zondag 17 juni in Kattenparadijs Mispoes komen wonen. In het begin vond ik het nog wel een beetje eng, ik had er ineens 7 broertjes en zusjes bij! Gelukkig was iedereen heel lief voor me en hoor ik nu helemaal bij de groep! Het liefst speel ik met muisjes, met de bladeren uit de tuin en met Taco. En ik vind het heerlijk om geaaid te worden door iedereen die op bezoek komt! Omdat ik klein ben slaap ik nog veel, dus als je me in actie wil zien kan je me het beste in de ochtend of het einde van de middag komen bezoeken. Tot snel!

noodle_500x500

NOODLE

Hallo, mijn naam is Noodle en ik ben geboren op 5 september 2017. Ik ben het zusje van Taco. In tegenstelling tot Taco ben ik een stukje rustiger, ik ben ook een echt meisje. Ik speel graag veel maar me laten aaien vind ik nog een beetje spannend. Ik woon hier nog maar net maar ik heb het hier nu al ontzettend naar mijn zin! Komen jullie snel met me spelen?

taco_500x500

TACO

Hallo allemaal, ik ben Taco en ik vind mijzelf al een hele grote jongen. Ik spring overal op en af, en niet alleen op alle speeltoestellen die in het paradijs aanwezig zijn. Nee, ik spring ook graag op alle andere katten. Met Japie en Simba kan ik het goed vinden en ik zie hen dan ook als mijn grote broers. Me laten aaien vind ik ontzettend lekker en ik ben altijd wel in voor een spelletje. Tot snel!

japie_500x500

(TERROR)JAPIE

Hoi allemaal, ik ben Japie en ik ben geboren op 19 april 2017. Ik word ook wel TerrorJaap genoemd want ik hou van slopen en stelen! Daar heb ik geen voorkeur in hoor, nee, alles voldoet. Ik steel graag brood, komkommers, croutons en vooral slagroom! Dat mag helemaal niet van mijn baas, maar als jullie niet opletten probeer ik het toch! Mijn beste vriend hier is Simba, die houdt net zoveel van lomp doen als ik. Samen rennen we het hele café door en daardoor sneuvelen er hier en daar nog wel eens suikerpotjes en vazen. Gelukkig vind ons baasje dat niet erg en kunnen we zoveel spelen als we willen. Als ik dan ga slapen kruip ik het liefst tegen grote Simba aan, dat ligt zo lekker zacht!
sushi_500x500

SUSHI

Hallo, ik ben Sushi, de enige lapjespoes in het café! Ik ben geboren op 2 augustus 2016. Mij kan je niet zo makkelijk aaien, want ik heb heel veel meegemaakt toen ik nog maar net geboren was! Ik bleek vol te zitten met wormen, ze kwamen er aan alle kanten uit! De dierenarts wou me laten inslapen, maar mijn baas dramde door en de dierenarts heeft me uiteindelijk toch nog weten te redden! Ondanks dat mijn leven nu gered is, ben ik erg angstig van mensen. Ik laat me alleen aaien als ik op een veilige hoge plek lig. Ik ben ook erg klein voor mijn leeftijd, want door de wormen heb ik een groei achterstand opgelopen. Ik ben dan ook continu bezig met eten en probeer het van je te stelen als je even niet oplet. Hoewel ik mensen een beetje eng vind, heb ik het wel erg naar mijn zin in het café en hang ik graag lekker tegen Simba aan.

kaatje_500x500

KAATJE

Kaatje is de adoptie kat van Karien Soethout. Dit is haar verhaal;

‘Hallo ik ben Kaatje en ik ben samen met mijn broertje Simba van een boerderij in Liempde gekomen. Niemand wilde mij hebben en daarom mocht ik mee naar Mispoes, toen begon mijn leven pas echt. Ik was helemaal onder de indruk, het leek wel een kattenparadijs. En toen kwam er iemand en die wilde mij adopteren! Nu heb ik een adoptiemoeder en ze heet Karien Soethout.
Ze was gelijk verliefd op mij en ze heeft me haar bijnaam gegeven: Kaatje!
Ze zei dat ik niet bij haar kan wonen maar wel haar naam mag dragen.
Nou ben ik helemaal gelukkig en blij dat ik ook een Mispoesje ben.
Liefs Kaatje & Karien Soethout’

Kaatje is het broertje van Simba. Hoewel we eerst dachten dat Kaatje een dame was, bleek later dat Kaatje eigenlijk een Kareltje was. Beide broers zijn geboren in mei 2016.

simba_500x500

SIMBA

Hallo! Ik ben Simba, een flinke rooie kater die graag lekker bij je op schoot kruipt! Ik ben de broer van Kaat en ik ben getrouwd met Sushi. Sushi en ik zijn altijd samen, maar soms ga ik wel eens vreemd met Noodle of Charly. Ik ben de grootste van alle 8, dus ik houdt alles goed in de gaten. Ik kijk of het keukenpersoneel hard genoeg werkt, of Terror Jaap niet alles sloopt en of Taco niet té lomp speelt met die kleine Charly. Ja, de opzichter, die is ook nodig, en dat ben ik dus!

cleo_500x500

CLEO

Hallo daar! Ik ben Cleo en met mijn 4 jaar de oudste van iedereen! Ik kom heel graag heel de dag bij iedereen op schoot liggen, dat vind ik heerlijk! Ik ben een pittige tante die graag word geaaid en weet wat ze wil. In tegen stelling tot andere witte katten, ben ik niet doof. Nee, ik hoor alles! Mag ik binnenkort bij jou op schoot komen zitten?

VERHUISD

mispoes_500x500

MISS POES (verhuisd)

zep_500x500

ZEP (verhuisd)

rene_500x500

RENÉ – GRUMPY CAT (verhuisd)

nacho_500x500

NACHO – DE BOURGONDIËR (verhuisd)

storm_500x500

STORM (In Memoriam)

Storm is een kater, geboren op 1 november 2015 en is gedumpt naast de weg. Via via kwam Storm bij Mispoes terecht, waar hij vanaf dag 1 bevriend is geraakt met de broers Simba en Kaat en ook met Zep en Sushi. Ondanks zijn minder prettige start in zijn leventje, is hij sinds binnenkomst bij Mispoes ultra gelukkig en de baas van alle 8!

Helaas is er HCM bij Storm geconstateerd. Dit is een ernstige hartziekte die gepaard gaat met hartritmestoornissen. Het is onbekend hoe oud Storm hiermee kan worden. Door zijn conditie pakt hij dus vaak rust en slaapt hij veel. Het is dus ook belangrijk om Storm te laten slapen als hij in slaap is gevallen.

Helaas is Storm op 15 september 2017 overleden. Op 1 november 2017 zou hij twee jaar zijn geworden.