noodle_500x500

NOODLE

Hallo, mijn naam is Noodle en ik ben geboren op 5 september 2017. Ik ben het zusje van Taco. In tegenstelling tot Taco ben ik een stukje rustiger, ik ben ook een echt meisje. Ik speel graag veel en me laten aaien vind ik veel minder spannend ten opzichte van eerder. Sterker nog, ik kom vaker richting schoot en misschien zélfs wel óp schoot. Ik woon hier alweer een tijd en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Ik ben zó ontzettend het vriendinnetje van Mirian. Mijn ex-pleegmoeder vanuit het opvangadres na mijn verblijf in het asiel destijds heeft hier inmiddels ook gewerkt als vrijwilligster. En ik heb een super lieve Foster-Parent en haar naam is Liane. Zij ondersteunt mij en heeft ook die prachtige portretten van ons gemaakt die in huis aan de muur hangen.

Hallo allemaal, ik ben Taco en ik vind mijzelf een hele grote jongen. Ik spring overal op en af, en niet alleen op alle speeltoestellen die in het paradijs aanwezig zijn. Nee, ik spring ook graag in tassen en jassen. Met al mijn collega-katten kan ik het goed vinden en ik zie hen dan ook als mijn broers en zussen. Me laten aaien vind ik ontzettend lekker en ik ben altijd wel in voor een spelletje en een beetje ‘deugnieten’.
Zeker met mijn mattie Zip. Tegenwoordig vind ik het ook lekker om op koel kattengrid te liggen in een kattenbak die schoon blijft, dat heb ik zo afgesproken met mijn collega’s ;-)) De dame die mij en mijn zus opving na ons verblijf in het asiel heeft inmiddels ook gezellig bij ons in huis als vrijwilligster gewerkt.  PS) Ook heb ik inmiddels een fantastische Foster-Parent die mij ondersteunt en haar naam is Tiny.

TACO

KAATJE

Kaatje is de Fosterkat van Bea. Dit is zijn verhaal;

‘Hallo ik ben Kaatje en ik ben samen met mijn broertje Simba van een boerderij in Liempde gekomen. Niemand wilde mij hebben en daarom mocht ik mee naar Mispoes, toen begon mijn leven pas echt. Ik was helemaal onder de indruk, het leek wel een kattenparadijs. En toen kwam er iemand tijdens Mispoes 1.0 en die wilde mij als adoptie-op-afstand destijds bij de vorige eigenaresse
Ze was gelijk verliefd op mij en ze heeft me haar bijnaam gegeven: Kaatje!
Ze zei dat ik niet bij haar kon wonen maar wel haar naam mag dragen.
Nou ben ik helemaal gelukkig en blij dat ik ook een Mis-katertje ben.
Liefs Kaatje

Kaatje is het broertje van Simba. Kaat kan soms ook wel wat dominant en ‘plagerig’ zijn en zo bleek ook richting een inmiddels ex-mispoesje Charly. Daarentegen is onze Kaat ook een lieverd en ligt graag op schoot, vooral bij mannen. Hoewel we eerst dachten dat Kaatje een dame was, bleek later dat Kaatje eigenlijk een Kareltje is. Beide broers zijn geboren in mei 2016. Heel veel Humans zijn gek op Kaat maar Bea in het bijzonder. En Meis hierbinnen is zijn BFF geworden !!

SIMBA

Hallo! Ik ben Simba, een flinke rooie kater die graag lekker bij je op schoot kruipt! Ik ben de broer van Kaat. Ik ben de grootste van alle 7, dus ik houdt alles goed in de gaten. Ik kijk of het keukenpersoneel hard genoeg werkt en of Taco niet té lomp speelt met die kleine Zip en Fudge. Ja, de opzichter, die is ook nodig, en dat ben ik dus! Vroeger zat ik vaak bovenin het cafe maar tegenwoordig vertoef ik lekker en veel beneden. En ooit is bij mij door iemand geprobeerd om mij ‘te claimen’ als eigendom maar uit kattenwelzijn op nummer 1 stak mijn personeel daar een stokje voor. Tegenwoordig heb ik een zeer lieve Foster-Parent en dat is Peter die ook als vrijwilliger achter de schermen goede zaken voor ons doet.

taco_500x500
kaatje_500x500
simba_500x500